iDEAL

iDEAL: De meest gekozen betaalmethode van Nederland… Betalen met iDEAL is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat je voor iDEAL hebt gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteer je de bank waar je normaal ook al jouw online bankzaken regelt. Je komt direct op de bekende pagina van jou bank terecht. Je logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor je ingevoerd.

Je voldoet daarna de betaling op de voor jou welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. Daarna ontvang je een bevestiging van je bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heb je dan inmiddels al binnen.

Alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten!

Belangrijk!

Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat je een verkeerde handeling hebt gepleegd? Dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen via (contact) met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen je dan een herinnering door met een link om te betalen zodat je niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart je ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen.

Bedankt voor je begrip!