28 dagen retourrecht

28 dagen retourrecht. Bij Aromaverdamper.nl heb je in totaal 28 dagen de tijd om je product te retourneren.

Hoe werkt 28 dagen retourrecht precies?

Simpel… Je geeft binnen 14 dagen aan dat je het product wilt retourneren — omdat je van de koop af ziet. Daarna heb je nog eens 14 kalenderdagen om het product naar het opgegeven adres retour te sturen.

28 dagen in totaal dus!

Let op! Wanneer je niet binnen 14 dagen na aankoop aangeeft of je wil retourneren? Dan behouden we ons het recht om de retour te weigeren. Dit is wettelijk bepaald volgens de richtlijnen van onze zakelijke webwinkelkeurmerk verstrekker!

Binnen 14 dagen (na aanmelding retour) heb je het geld weer op je rekening staan. Je krijgt (mits je aan de voorwaarden heb voldaan) het volledige bedrag teruggestort.

Heb je verzendkosten betaald tijdens de aankoop? Dan vergoeden wij die uiteraard.  Je krijgt dan het totaalbedrag teruggestort inclusief verzendkosten.

Heb je besteld met gratis verzending?

Dan krijg je ook het totaalbedrag teruggestort, alleen dan zonder verzendkosten! De kosten voor het retour sturen zijn altijd voor de koper.

Hetzelfde geldt voor omruilen… Je betaald zelf de verzendkosten voor de heenweg en wij betalen de verzendkosten om de omgeruilde producten weer bij jou te krijgen.

Belangrijk!

Binnen 14 dagen aangeven of je wilt retourneren. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om te retourneren!